JoJo Live Konserleri

Tarih: , Saat:


Yer: Ä°stanbul, JoJo Live


Fiyat:


Durum:




jojo.live
JoJo, ister tek başına ister arkadaşlarınla eğlencenin tadını çıkarabileceğin, alıştıklarından daha fazlasını veren yeni nesil eğlence platformu!
Ne kadar fazlası?
JoJo; Eşin, dostun, ailen ya da arkadaşlarınla online ortamda görüntülü ve yazılı sohbet ettiğin, etkinlik mekanına canlı olarak bulunduğun yerden bağlanabildiğin, yüksek çözünürlüklü kalitede etkinlik yayınını izleme olanağı bulabildiğin yepyeni bir platform. Yani artık senin için bulunduğun her yer bir etkinlik alanı!
JoJo’nun keyfini arkadaÅŸlarımla fazla fazla nasıl çıkaracağım?
JoJo’nun sunduÄŸu Odalı Bilet kategorisinden alacağın ‘bir adet bilet’ ile 5 arkadaşını katılmak istediÄŸi etkinliÄŸe telefon numaraları üzerinden davet edeceksin. Böylece ÅŸarkılarına yüksek sesle eÅŸlik etmek istediÄŸin sanatçının konserini, farklı disiplinlerden izlemek istediÄŸin etkinlikleri, sana özel sunulan odada arkadaÅŸlarına birlikte izleyebilecek ve sınırsız eÄŸlenceyi gerçek bir etkinlik atmosferinde yaÅŸayabileceksin.
Odalı bilet alarak, aynı zamanda arkadaşlarınla görüntülü sohbet ederken her konser ile etkinlikte olduğu gibi, eğlence ve enerji dolu güzel bir ortamı birlikte yaşamanın keyfine varacaksın.
JoJo’nun keyfine tek başıma fazla fazla nasıl varacağım?
Eğlencenin tadını tek başına mı çıkarmak istiyorsun? Tekil bilet kategorisini o zaman tam sana göre. Tekil bilet kategorisiyle evini veya bulunduğun herhangi bir ortamı gerçek bir etkinlik alanına dönüştürebilirsin.
Eğlenceye dair aradığın her şey ve fazlası JoJo!

Etkinlik Kuralları: